11 February 2014

Trendy Headband untuk Tunang/ Nikah ♥

Hai semua..Dah seminggu ai tak update belog kan...
ada yang rindu tak?  Hikhik
Bila dah online ni, terasa nak check akaun Nuffnang..
tup tup keywords ni  paling femes dalam belog ai.
terima kasih 13 orang ini yang sudi up kan trafik blog ai..Hee

Klik untuk tumbesaran ;p


ai macam terkejut, sebab ai tak ada pun update pasal headband

sebelum ni. Tapi sekarang memang femes kan
 headband ni di kalangan hijabista
muslimah dalam menggayakan shawl
 mahupun square hijab/ tudung bawal ;)


ai sendiri minat..yehuu! sebab cantik..

ala-ala vintage gittu. Sebab tu ramai yang nak pakai
pada hari pertunangan mungkin..Hikss.
Berdasarkan keyword refer belog ai, memang itu la yang hits. Hee
Siapa yang tak nak cantik masa hari bahagia kan..kan..





Cantikkan digayakan dengan shawl macam nie...sweets sangat :'D
Moga dapat diberi idea buat bride to be disana,,,
atau sesiapa yang nak bertunang..Memang tampak nice..
Selamat Mencuba..

3 Comments:

Nur Inani said...

cantik sangat :)

Ayuni Sara said...

A'ah...comel. kalau pakai time nikah pun oke jugak. xpayah pakai crown ke..juz headband yg comel...

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah sabtu..cantik dan comel ler..akak follow sini..

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-