11 April 2014

Tutorial Tudung Labuh Menutup Dada ♥

Hai semua...Lamanya ai tak update belog..Hmm
kesiannya belog terabai. Cemana agaknya Nuffnang..
kejaopnak pegi jenguk jap..

*********

Ok dah check akaun Nuffnang..trafik sangat low..
tiada BE tapi masih glitteri, syukur..
Maaf belog buat awak terabai..in Shaa Allah kite akan usahakan 
untuk menaip selalu. Mungkin sbb sblum ni kite letih keje..Hmm :'(
Sekarang dah petengahan April..Cepat sangat masa..
pejam celik pejam celik kehidupan perlu diteruskan..

Sekarang ni ai suka sangat tengok tutorial tudung yang best-best
Rasa macam best dapat cuba menggayakan sesuatu style yang baru..
disamping memakai tudung yang menutup dada seperti disyariatkan
oleh agama..syukur alhamdulillah :')




kredit : Al-hijabsister
ai suka sangat pakai tudung macam ni..
mudah-mudahan kita sama-sama istiqamah ye sayang-sayang semua :)

♥♥♥

"Sharing is caring rite? "
:: hugs and kiss ::

5 Comments:

maisara majid said...

suka tengok tutorial tudung :)

maisara majid said...

suka tengok tutorial tudung :)

maisara majid said...

suka tengok tutorial tudung :)

Junkyo No Hikari said...

dulu slalu tengok tutorial tudung labuh dekat youtube jgak :D

skang ni bila pkir2 blik malas bebenor nak lilit sini sana..

so just wear tudung koshibo dan sama jenis dgnnya yg mcm time skolah :D

tak pun tudung mcm tdung arini.. senang XD ahaha

Anizz Annisa said...

nice sharing.. :)

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-