26 July 2016

Shopping Barang Baby

Hai semua...masih dalam mood raya ke?
Maklumlah raya kan sebulan kan..Akhir-akhir Syawal ni banyak jugak
orang buat open house. Makan sesaje je la weouls.
Minggu lepas, encik suami ai ajak ai shopping barang baby.
Punyalah excited, ai seorang je memilih barang. Encik suami senyum je :)

Dek kerana dah tau jantina baby..So memang borong habis kaler tuu je laa.
Tak pe lah baby, nanti mama pilih warna lain sama ye..
Disebabkan mama suka warna tu, feveret la katakan..Memang warna selamat putih
haruslah ada. Macam tak pecaya banyak juga barang baby yang weouls beli. ngee
Tak sangka suami ai pun excited! dia yang ambik berat beli itu ini..
tinggal nak membasuh je barang si comel ni..kecik-kecik..geram je ^___^



Sampaikan suami mengemas bilik kitorang, sebab nak setup barang baby.
ai dan suami beli secara sederhana saja. Mungkin sebab nanti baby dah besar..
weouls beli banyak lagi baju dan pakaian dia..Budak kan cepat membesar..hee


Sekarang tinggal beli barangan ai saje ;)
Syukur alhamdulillah..Allah permudahkan..
tak sabar nak tunggu gambar shoot maternity siap ..alahai..lambat pulak rase.
weouls shoot masa raya ke-4 lepas..Memang ikut seperti yang dirancang,
Harapnya cukup bulan ni siap laa photog tu mengedit gambar..
tak sabar nak share dalam blog PINK kesayangan...

2 Comments:

Mazlina mohd nazir said...

tahniah..
semoga allah permudahkan segalanya..

ailullaby said...

terima kasih awak @Mazlina mohd Nazir :)
amin..amin..

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-