10 August 2016

Mengandung Itu Satu Anugerah Terindah ❤

Hai semua.....
Maish ramai yang meminati menulis blog kan..?
In Shaa Allah ai juga akan menulis selagi minat dan kerajinan itu ada. hehe
Sebenarnya tahun ni dengar-dengar ramai yang mengandung.

Baik sahabat sekolah, kenalan rapat, kawan Facebook, kawan blog
rata-rata sedang hamil. Subhanallah ^____^
ai yang sedang preggy pun rasa nak preggy lagi. Cemana tu ;p
haha adakah ini satu perasaan pembawakan budak.
Mungkin jugak sebab kawan-kawan ai dah nak masuk second round.
Anak kedua, jadi rasa tak sabar tu membuak. Padahal 
baby ai yang pertama belum keluar.hikhik.
Mainan perasaan ni..Kalau nak yang kedua pun biarlah anak yang sulung ini
besar sikit. Baru lah nak ber-adik bagai. Suami on je..heheh 
Syukur..rezeki tu datang tidak lambat mahupun cepat.
Malah tepat pada masa dan waktunya. Ai bersyukur sangat 
apa yang diberikan Allah taala. Hargai lah..kerana itu tanda Allah
sayang kan kita semua. Berdoa jangan putus asa.

Seronok tau preggy ni..Boleh merasai pengalaman sebagaimana ibu, mama
mak, mummy kita dulu mengandungkan kita. Allah Akhbar!
Maka nikmat yang mana lagi mahu kami dusta kan. {Riwayat Hadis}
Banyak sangat nikmat yang Allah bagi. 
Cute Newborn Babies Wallpapers Mobile with HD Wallpaper 2560x1600 px 225.41 KB Babies Mixed With Swag Mexican Newborn Smile Swag Mixed
Tahun ni ramai la kengkawan yang lahir anak sebaya dengan ai.
Oh sangat excited! walaupun ada yang keluar awal bebarapa bulan.
My baby masih dalam tummy..yang penting nanti diorang sekolah sekali..hikhik

Sesungguhnya rezeki anak itu adalah rezeki dari Allah taala.
Setiap anak punya rezeki masing-masing...
Jom ramai-ramai lahirkan ramai khalifah di muka bumi ini..
Bau baby umpama bau syurga 

Tiap hari ai cium bau baju-baju baby..Sangat comels. Dan setiap hari
 jugak ushar barang-barang baby di intagram dan Facebook!
Dan tak shopping barang sendiri. Dah mula addict dengan barang baby..ngee
Selamat membaca...Doakan ai dipermudahkan bersalin.. #32 weeks 5 days
: Hugs and kiSs:

10 Comments:

fiza saiza said...

seronoknya tengok orang yang mengandung... saya masih lagi berusaha.. In Sha Allah... semoga segalanya dipermudahkan untuk awak..Amin...

ailullaby said...

alhamdulillah ;)
In Shaa Allah..amin..

moga lps ni rezeki awak pulak.. @Fiza Saiza

Maman Reen said...

Alhamdulillah Ai.. Doakan Reen dapat merasa nikmat mengandung dan menjadi ummi.. Amiiinnn... :D

ailullaby said...

amin..amin..
moga lepas ni rezeki @Maman Reen pulak utk preggy ;)

Maman Reen said...

Alhamdulillah.. Terima kasih ai.. 😘

Eeca Shyaa said...

seronoknya hihih. sy pun suka cium bau baby! <333

NUR CAHAYA said...

hehehe....bestnya, dah sampai rezeki untuk preggy...CP masih lagi dalam usaha untuk pernikahan, hehehe, macam familiar je blog ni....

ailullaby said...

sama-sama @Maman reen ^____^

ailullaby said...

alhamdulillah wangi kan bau baby @Eecha Shyaa ;)

ailullaby said...

Macam familiar ke @Nur Cahaya ;)
alhamdulillah..rezeki dari Allah taala

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-