17 August 2016

Rezeki dari Nuffnang ;)

Holla..Salam Ogos!
Lama pulak tak update pasal Nuffnang yang menari-nari dalam blog pink
kesayangan ai ni. Tadi bukak akaun Nuffnang, alhamdulillah earning 3 bulan 
berturut-turut meningkat :) Syukur sangat!

Sekarang ni Buffered Earning dalam blog ai sedang ada 9..
Moga-moga banyak yang terkumpul untuk mengisi tabung baby. hikss
Kalau korang rajin, selalulah klik iklan-iklan yang menari dalam blog ai ni ye.
Sekalung terima kasih ai ucapkan atas ketulusan korang mengklik iklan yang tersiar.

Agak lama jugak ai tak Cash out duit dari Nuffnang..
tunggu terkumpul banyak-banyak sikit laa. Dan harapan ai, moga bilangan follower
juga sama-sama bertambah. Ni la income ai sendiri selain dari duit nafkah dari encik suami.
so, korang kena support ai tau. Alhamdulillah setakat berblogging ni,
banyak yang positif dari negatif. Ai akan setia dengan Nuffnang!
Selagi ai bergelar blogger..jyeahh! Semangat menulis tu yang penting..hehe

Korang kena rajin-rajin datang blogwalk blog ai ye..
Rasanya berbaloi tau ssambil menulis dalam income.
Cuma ai sekarang ni Utara, tak boleh nak join event-event Nuffnang..
Bestnya lahai kalau aktif pegi event kan? Tapi apakan daya tengok dari jauh je laa..

Kalau blogger yang tegar, memng boleh tengok diorang cash out duit Nuffnang tiap bulan.
Lepas tu RM yang dapat tu beribu riban pulak tu. ai pulak tak de la sampai riban
Cukuplah ratus-ratus dan puluh-puluh pun dah buat ai rasa happy sampai nak lompat
bintang..Haha. Sebab tu hasil menulis kita sendiri kan?

Yang penting banyak follower, rajin menulis tajuk yang hot-hot.
Pasti trafik blog melonjak dengan jayanya. Masa tu la income naik melonjak..ngee
Kepada blogger baru, cepat-cepatlah join Nuffnang ye!
adik ipar ai pun dah berjinak-jinak dengan Nuffnang dah ;)
Dia pun masih blogger baru.. So, bestlah blogging dengan Nuffnang..hikhik

Jom ramai-ramai pakat join Nuffnang!
Thanks Nuffnang bagi ai BE banyak-banyak. ::Hugs and kiSs ::

13 Comments:

Eeiou _ said...

Wowwwww congrats kak =D

NUR CAHAYA said...

hahaha...tahniah, CP pulak kena usaha naikkan trafik dulu...sebab dah setahun lebih dah tinggal, hahaha...

Faizah Syakira said...

waaahhhh...

zaitie hasnan said...

wah seronoknyaa, nuffnang i sendu jer...btw dtg nk klik klik tabung baby tapi tidur lagi kot..heee

ailullaby said...

Terima kasih @Eeiou ;)

ailullaby said...

gudluck @Nur Cahaya! kena usaha lebih sikit tuu.hehe

ailullaby said...

hehe..doakan ai ka @Faizah Syakira =)

klik je Nuffnang ai tue.. @Zaitie Hasnan ;)
kalau dia tido kejutkan..hehe

NUR CAHAYA said...

kan, hehe, tapi dah bekerja ni jadi kurang kesempatan sikit nak blogging, tapi kalau hujung minggu in shaa ALLAH...

ailullaby said...

hehe..faham sgt kalau bekerjaya ;)
kalau hjg minggu best kan boleh menaip... @Nur Cahaya .. hehe

YumeeDream said...

Bestnyaaa. Hihih. teringin nak ada macam ni jugak :D

Azwar Syuhada said...

Banyaknyaa, tahniah!

ailullaby said...

alhamdulillah rezeki kite @YumeeDream ;)

ailullaby said...

Terima kasih @Azwar Syuhada ^___^
alhamdulillah..rezeki

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-